WoMen Power
Communications

Tim obrazovanih stručnjaka sa višegodišnjim iskustvom iz oblasti komunikacije, medija, marketinga, digitalnog i social media marketinga, grafičkog dizajna, web dizajna i organizacije događaja i projekata, predvođen Zdenkom Bebom Dragić u spoju ženske poslovne intiuicije i mudrosti, ali i muške energije i prodornosti, baš kako to i samo ime PR agencije WoMen Power Communications i kaže.

 Zašto baš mi?

Kako živimo u vremenu koje zahteva brza i jednostavna rešenja mi smo se odlučili da vam ponudimo jednostavnost. Smatramo da potpunost usluge, pored jednostavnosti, čini profesionalizam, preciznost, stručnost, kreativnost, predanost i dostupnost, a sve to pružiće WoMen Power communications.

Spremni smo da u najkraćem vremenskom periodu ideju koja je još uvek u domenu mašte procenimo, razradimo, implementiramo i zajedno sa vama „vodimo“. Ušteda vremena naših klijenata, kroz dobar balans privatnog i poslovnog života i njihov kontinurani profesionalni rast, na kraju poslovne godine, i naš je imperativ.

Vaše poverenje ukazano nama dobra je preporuka za to.

Zdenka Beba Dragić

Konsultant za komunikacije i odnose sa javnošću

Diplomirani novinar i stručnjak za medije i komunikacije sa 20 godina iskustva u medijima.
Radila je u najpoznatijim srpskim televizijama sa nacionalnim frekvencijama kao što su Prva, B92, Pink i BKTV. Poseduje veliko iskustvo u izdavačkim kućama poput Adria Media Srbija i Color Press Group. Radila je na visokim pozicijama – od direktora do menadžera sa dugogodišnjim iskustvom u vođenju velikih timova. Takođe, radila je kao direktorka korporativnih komunikacija, glavna i odgovorna urednica, kreativna producentinja, supervizor LifeStyle magazina, publicista, novinar, PR menadžer, autor, radio i TV voditelj.
Beba Dragic

KOMUNIKACIJA ЈЕ
SVE ŠTO NAM TREBA ZA DOBAR

POČETAK