WoMen Power
Communications

Tim obrazovanih stručnjaka sa višegodišnjim iskustvom iz oblasti komunikacije, medija, marketinga, digitalnog i social media marketinga, grafičkog dizajna, web dizajna i organizacije događaja i projekata, predvođen Zdenkom Bebom Dragić u spoju ženske poslovne intiuicije i mudrosti, ali i muške energije i prodornosti, baš kako to i samo ime PR agencije WoMen Power Communications i kaže.

Zašto baš mi?

Kako živimo u vremenu koje zahteva brza i jednostavna rešenja mi smo se odlučili da vam ponudimo jednostavnost. Smatramo da potpunost usluge, pored jednostavnosti, čini profesionalizam, preciznost, stručnost, kreativnost, predanost i dostupnost, a sve to pružiće WoMen Power communications.

Spremni smo da u najkraćem vremenskom periodu ideju koja je još uvek u domenu mašte procenimo, razradimo, implementiramo i zajedno sa vama „vodimo“. Ušteda vremena naših klijenata, kroz dobar balans privatnog i poslovnog života i njihov kontinurani profesionalni rast, na kraju poslovne godine, i naš je imperativ.

Vaše poverenje ukazano nama dobra je preporuka za to.

Beba Dragic

Zdenka Beba Dragić

Konsultant za komunikacije i odnose sa javnošću

Tokom 23 godine profesionalnog iskustva diplomirani novinar Beba Dragić, od 1999. godine obavljala je širok spektar medijskih poslova: radijskog spikera, televizijskog novinara I autora u raznim formatima na TV Pinku, TV Politika i BK televiziji, kao i novinara i urednika različitih pisanih medija u kompaniji Color Press Group.

Posle 15 godina novinarstva, počela je sa radom u oblasti komunikacija i PR-a u elektronskim medijima. Poziciju glavne i odgovorne urednice magazina Story na kojoj je provela 8 godina, i paralelno sa tim 2 godine kao Head of Lifestyle Magazine Group izdanja Adria Media Serbia, 2014. godine zamenila je mestom direktorke korporativnih komunikacija radio – difuznog preduzeća B92, a radila je i posao kreativnog producenta na televiziji Prva.

Usluge konsultanta za interne i eksterne komunikacije i odnose sa javnošću, od 2017. pruža u okviru svoje PR agencije WoMen Power Communications.

Od 2019. obavlja i posao menadžerke korporativnih komunikacija Ringier Serbia u sklopu koje se u oktobru 2022. nakon 17 godina vratila na male ekrane svojom autorskom emisijom Život u balansu: razgovori sa dušom na Blic televiziji.

Intervju – Beba Dragić: “Prošla sam dug put ličnog razvoja”

KOMUNIKACIJA ЈЕ
SVE ŠTO NAM TREBA ZA DOBAR

POČETAK